'Tako težko je najti maserja, katerega prijemi fizično in energetsko sežejo v globino tkiva. Tanja je ena izmed njih. Četudi osebno res ne maram bolečih masažnih prijemov, je bila Tanja prva, ki me je popeljala od bolečine do sprostitve. Tiste sprostitve, ki ponese kurjo polt po celem telesu. Znova in znova. Njene zlate ročice so me vzele v svoj prijem, me pregnetle, razrahljale in z mene slekle sloje zakrčenosti in shranjenega stresa. Ob tem pa je prava radost videti osebo, ki v svojem delu resnično uživa, cveti in se mu preda z vsem srcem. Tanja, hvala.'  

- SARA

Ko vstopiš v salon Dom Zdravja, te najprej objame čudoviti vonj kadila svetega lesa, kjer v trenutku pozabiš na vse skrbi in tegobe tistega dne. Tanja, prijeten ambient in kristali pa poskrbijo, da se takoj počutiš domače in se lahko sproščeno prepustiš masaži. Masaža je malce drugačna od klasičnih, saj ni neposrednega stika kože in se ne uporablja olja. Tudi sama tehnika je edinstvena, saj je prav vsakemu vretencu namenjena pozornost. Meni osebno najbolj ustreza »šejkanje« telesa/hrbtenjače, kjer imam na koncu občutek, da se vse uleže na svoje mesto. Zaradi tega, sama pri sebi opažam, da imam po terapiji bolj pokončno držo in da sem iz svojega hrbta odvrgla marsikatero breme. Verjamem, da se to dejansko zgodi tako na fizičnem,  kot tudi na čustvenem, mentalnem in energetskem nivoju mojega telesa. Zdravje in vitalnost moje hrbtenice mi veliko pomeni, zato si terapijo privoščim vsaj enkrat na mesec. 

- DARJA 

Včeraj sem bila prvič na energijskem pomlajevanju hrbtenice po tradicionalni kitajski medicini. Traja eno uro in je res posebna 'masaža'. Čeprav je bolj dinamična, me je vmes kar odneslo.

Izvaja se brez olja, preko brisače, s posebnim načinom pritiskanja in vmes seveda tudi kaj zaboli, a bolečino preplavi prijeten občutek olajšanja, da takoj postane 'sladka'. Zmeraj te kaj preseneti, tudi to, da se ti bolečina zdi fajn, hihi. Kot da bi po limoni takoj dobila košček čokolade.

Te spretne zlate roke ima Tanja Kadunc, krasna ženska, ki izvaja terapije v prijetnem prostoru v Cerkljah na Gorenjskem (blizu Brnika).

Naslednji teden grem še enkrat, ker čutim, da potrebujem še eno 'rundo' in bo konkreten učinek, ker imam že sedaj občutek posebne lahkosti v hrbtenici in se celo že malo lepše držim, olala. Seveda ne gre čez noč in se moram še 'korigirati', ampak zdaj to poteka bolj spontano.

Hvaležna sem ti do neba, Tanja. 

P. S. Ko zdaj gledam fotko labodov, ki sem jo na poti mimogrede posnela na bližnjem Zbiljskem jezeru, mi pride na misel prispodoba, da je bilo med terapijo tako, kot da bi 'vsa moja jata' priplavala nazaj v hrbtenico.

Super, super, res priporočam!  


-  NIVES

Terapevtska masaža hrbtenice je nekaj posebnega. Kombinacija fizične in energetske masaže je točno to, kar vsi rabimo - cel paket.

Po masaži sem se počutila lahkotno, razgibano, sproščeno in istočasno poživljeno. Če bi bila bližje, bi si jo privoščila redno vsak teden. Super investicija v zdravje in vitalnost. Toplo priporočam. 

- TJAŠA

“Priznam, da sem se k tebi odpravila z nemalo dvoma in skepse. V stilu, saj slabše kot je verjetno ne more biti. Potem pa sem bila res pozitivno presenečena. Že po prvi masaži, so izginile moje večmesečne težave, ki so mi povzročale mravljinčenje leve roke. Do danes, od masaže so minili že 4 meseci, se mi težave niso ponovile. Tako da lahko rečem le, da je bilo vrhunsko. Obravnava, odnos in tudi prijetno ozračje. Hvala”.

- SIMONA

Terapevtske masaže sem se udeležila zaradi vnetja tetiv v rami. Tekom masaže sem čutila v hrbtenici sproščanje, kot odvijanje vretenc, da ni več tako zateglo, togo. Po končanem tretmaju sem čutila sproščenost, lažje premikanje, tudi drža je bila bolj pokončna. Rama je bila lažja in gibljivejša. Skratka, priporočam.

- LUCIJA

Moje težave s hrbtenico so se pričele približno pred dvemi leti. Najprej sem obiskala zdravnika, kateri mi je predpisal tablete proti bolečinam in tablete za živce.

Na mojo srečo sem spoznala Tanjo in po pogovoru z njo sem se odločila, da začnem hoditi na terapije. Že po prvi terapiji sem končno prespala noč, bolečine so počasi popuščale, telo se je umirilo in zelo sem hvaležna, da mi je Bog poslal na mojo pot Tanjo ob pravem času, saj domači že niso več vedeli kako bi mi pomagali.

Sedaj zopet hodim z veseljem v službo, opravljam brez težav gospodinjska dela, tablete za bolečine sem popolnoma opustila (tudi za glavobole), skratka moje življenje in razmišljanje se je obrnilo na pozitivno stran.

Zato, če imate težave, ne odlašajte, da ne bo prepozno in bodo bolečine neznosne. 

Hvala Tanja za vse.


- TINA

I was on an extended vacation this last fall. I went in for a relaxation massage. My experience was so relaxing I booked another. I was also impressed with her knowledge of the body and attention to the spine.  Tanja made me very comfortable…She has great soothing energy.

At the end of my visit she took extra time for questions and assessments. I would highly recommend her and all the therapy’s she offers. 

- MARIA

Moja izkušnja s terapevtsko masažo je bila magična. Tanjine roke in njena umirjenost in sproščenost se čuti skozi celo telo. Gre za drugačno masažo od klasične. Le ta deluje globinsko, ni boleča, hkrati pa te umiri in sprosti. Ponavadi sem ob masaži zaspala in se res totalno umirila. Priporočam vsakomur! 

- ŠPELA

Tanja je zelo prijetna oseba, ki ima veliko znanja in njene masaže so narejene s srcem in profesionalno. Priporočam!

- SANDRA

Tanjino terapevtsko pomlajevanje hrbtenice je nekaj tako posebnega in blagodejnega, da sem si jih privoščila več in že takoj občutila veliko razliko v hrbtenici. Bila sem lahkotnejša, izboljšala se mi je drža in imela sem več energije. Tanja je poleg tega zakladnica znanja o ohranjanju vitalnega telesa in njeni nasveti so neprecenljivi. Za piko na i pa je še zelo prijazna in srčna ženska, zato terapije pri njej toplo priporočam. 

- NIVES

Zame je bila to najboljša terapevtska masaža hrbtenice, kar sem jih izkusila. Toplo priporočam. 

- ANAMARIJA

Masaža hrbtenice mi je izredno dobro pomagala pri moji gibljivosti in pretočnodti energije. Tanjina nežna in srčna energija daje piko na i. Kdorkoli ima kakršnekoli težave v pretoku in gibanju Priporočam. Počutje in vse bo lahkotnejše in lepše. Življenje postane lepše. Moja ocena je 10 od 10. 

- TATJANA