V sebi imamo neizmerno moč, moč prinašati svetlobo sebi in drugim in tako prispevati k lepšemu, zdravemu in prijaznemu svetu ❤️

Z naravnim pristopom zdravljenja in celostne obravnave telesa sem se, zaradi zdravstvenih težav, srečala že pred več kot 20 leti.

Kasneje sem s poglobljenim in intenzivnim delom na sebi, z raziskovanjem in učenjem oz. izobraževanjem o naravnem, celostnem zdravju ter o življenju nasploh, v sebi prebudila spečo znanje in vedenje, ki ga nosim s seboj že od nekdaj. Prepustila sem se vodstvu svoje lastne biti.

Že od nekdaj mi je blizu način celostne obravnave telesa v skladu z znanji naših prednikov, konkretno tradicionalne kitajske medicine, ki jo že nekaj let prakticiram v sklopu energijske terapevtske masaže hrbtenice, energijskih terapij telesa, zvočnih kopeli s terapevtskimi glasbili, z zdravilnimi vadbami qigonga, zdravo prehrano in sledenju naravnim ciklom narave. Tekom teh let sem pridobila znanja in veščine certificirane s področja refleksne terapije, energijske terapije pomlajevanja hrbtenice oz. korekcije hrbtenice v skladu s tradicionalno kitajsko medicino, qigong praktika in vaditelja ter hipnoterapije.

Z združitvijo znanj Energijske medicine in Tradicionalne kitajske medicine izvajam programe za celostno zdravje telesa in uma, ki delujejo na preventivni krepitvi zdravja, pri porušenem telesnem ravnovesju, pa pomagajo odpraviti vzroke in vzpostaviti ponovno energijsko pretočnost in ravnovesje. Poleg terapevtskih masaž izvajam tudi Energijske vadbe iz Qigonga in meditacije globokega sproščanja ob zdravilnih zvokih terapevtskih glasbil.

V nenehnem pridobivanju znanja in raziskovanja življenja, sem še bolj ozavestila svoje poslanstvo, to je delo, ki ga opravljam z največjim veseljem, ki temelji na podpori drugih, preko aktivacije njihovega notranjega samozdravljenja, čiščenja zastalih in bremenilnih energij in s tem vračanja k svojemu bistvu - nazaj k sebi!

POSLANSTVO