Verjamem, da je v nas moč, da se lahko odločimo za zdravje, dobro počutje in notranji mir. V nas je moč, da se odločimo kakšne misli, čustva bomo gojili in kako se bomo odzivali na preizkušnje in izzive, ki nas doletijo v življenju. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom v naše najvišje dobro.


Že od nekdaj je v meni močno razvit čut za intuicijo, nesebično podporo drugim in pravičnost. Moji zavezniki vztrajnost, pogum, razmišljanje izven okvirov in pozitivna naravnanost so me skozi leta usmerjala na pot iskanja bistva našega obstoja, dojemanja življenja, notranje postavitve in moči. Kvaliteten čas zase in brezpogojna ljubezen do sebe in drugih, sta zame bistvena za izpolnjujoče življenje, na kar me vsakodnevno opomnita tudi moja dva sončka, dušici, ki sta me izbrali za svojo mamo in mož, ki me sprejema takšno kot sem in mi ves čas nudi podporo, za kar sem neizmerno hvaležna.


Sem nenehna raziskovalka in ljubiteljica življenja, ki me vsakodnevno navdušuje s svojo čarobnostjo. V raziskovanju globin našega notranjega vedstva, znanja in pomena naravnega načina življenja, gibanja, prehranjevanja in zdravljenja, dotika, glasbe, vibracij, vpliva misli, stanj zavesti in predvsem ljubezni do sebe, se ves čas bogatim z znanji in izkušnjami, tudi naših prednikov, kar z največjim veseljem delim z drugimi. 

Ljubezen do sebe je po vseh mojih izkušnjah in raziskovanjih, ključ do zdravja, notranjega miru in izpolnjenega življenja.

V nenehnem iskanju dobrega in pozitivnega v vsakem in vsem, ustvarjam, kreiram in privabljam blagoslove v svoje življenje.

Močan klic po tem, da znanje in izkušnje o naravnem zdravljenju sebe in svoje družine, delim tudi z drugimi in ker mi je že od nekdaj blizu način celostne obravnave telesa v skladu s TKM, jo že nekaj let prakticiram v sklopu energijske terapevtske masaže hrbtenice, zvočnih vibracij s terapevtskimi glasbili, z zdravilnimi energijskimi vadbami qigonga, zdravo prehrano in sledenju naravnim ciklom narave.

Z veseljem sodelujem pri kreaciji zdravega, mirnega, radostnega in svobodnega sveta, polnega obilja.❤️

POSLANSTVO