ENERGIJSKA TERAPEVTSKA MASAŽA POMLAJEVANJA HRBTENICE - KOREKCIJA HRBTENICE

KOREKCIJA HRBTENICE je najbolj naravna, najbolj učinkovita in najhitrejša pot do zdravja, dobrega počutja in zdravega gibanja. 

Terapija korekcije hrbtenice je strokovna obravnava, ki odvzame bolečine in regenerira kompletno hrbtenico. Z nežno manipulacijo mehča, razteza, uravnava in regenerira vratna, prsna, ledvena, križna vretenca in trtico, medvretenčne diske, ligamente, medenico in kolke.

S terapijo se vzpostavi pravilna povezava z živci ter pretočnost energije po hrbtenjači.

Zaradi težav in blokad v hrbtenici lahko segajo bolečine v vse dele telesa in organe. 

S KOREKCIJO HRBTENICE se odkrije in odpravlja VZROK vseh bolečin in težav, ki obremenjujejo in slabšajo kakovost življenja posameznika. 

Gre za manualno balansiranje vretenc, križnice, trtice, medenice, kolkov, medvretenčnih ploščic, vezi in meridianov, vzporedno s tem pa vseh notranjih organov. Pri balansiranju hrbtenice ne gre za masažo ali kiropraktiko, ampak za celostno obravnavo vašega telesa.

Hrbtenica namreč oskrbuje naše notranje organe in predstavlja most med živčnim sistemom in krvnimi žilami. Od hrbtenice so odvisne vse telesne tekočine in pretočnost energije po telesu. Pravilna oblika hrbtenice zagotavlja pravilno delovanje notranjih organov.

S tem prinaša fizično, čustveno in psihično zdravje, posledično pa ravnovesje med telesom, umom in duhom. Kadar vretenca niso v pravilnem položaju in hrbtenica ni zdrava, prihaja do pritiskov na živčni sistem. Iz tega razloga pride do različnih zdravstvenih težav, saj notranji organi ne delujejo pravilno. Med korekcijo hrbtenice se poškodovani ali celo operirani predeli hitro popravijo ter vrnejo v pravilno lego.

Terapija se izvaja naravno-manualno (ročno), brez aparatov in olj preko cele hrbtenice. Oseba leži na trebuhu na terapevtski mizi in je od pasu navzgor brez oblačil in pokrita z brisačo.

Korekcija hrbtenice je naravni servis za hrbtenico. Sprosti vse kar je stisnjeno, kar ni v ravnovesju ali v pravi legi.

REZULTATI KOREKCIJE IN POMLAJEVANJA HRBTENICE
“Skrbi za svoje telo. To je edino mesto, v katerem moraš živeti.” 

Jim Rohn