KVANTNA TERAPIJA TELESA

Ljudje smo energijska bitja v fizičnem telesu. Vsak človek vibrira s svojo frekvenco. Kadar smo energijsko pretočni, je naša frekvenca visoka oz. se viša. Kadar se v telesu pojavijo energijske blokade in pride do zastoja energijske pretočnosti, se pojavijo fizične težave in bolezni.

Naša štiri osnovna energetska telesa so “sestavljena” iz fizične, mentalne, čustvene in duhovne energije, katere kot celota igrajo pomembno vlogo pri kvaliteti našega življenja. Prav tako je naše telo polno energijskih centrov, ki nadzorujejo naše telesne funkcije in um. Ležijo vzdolž hrbtenice, od njenega dna do temena glave in so odgovorni za dovod energije v posamezna telesna področja. Poganja jih energija, "či".

Ljudje smo energijska bitja neomejenih možnosti, pa vendar doživljamo izzive na mnogih področjih našega življenja. Se pojavljajo težave s financami, odnosi, zdravjem?

Vzrok morda izhaja iz nepravilnega delovanja energijskega centra, ki nadzoruje določen del našega življenja. Zatorej je pomembno tak energijski center ojačati.

Kadar energijski centri ne delujejo dobro, to vpliva na delovanje telesnih funkcij in organov. Zaradi blokirane energije pride do težav, bolezni in slabega počutja. 


KAKO NASTANE ENERGIJSKA BLOKADA?

Kadar smo dlje časa podvrženi določeni čustveni napetosti, ki negativno vpliva na nek energijski center in z njim povezane organe, pride do zastoja energije v tem centru, posledično pa do zastoja energije v organih in fizičnih blokad v tem predelu telesa.

Na primer:

Če smo dlje časa podvrženi strahu in žalosti, ta čustva blokirajo energijo srčnega energijskega centra, ki je povezan s pljuči in srcem, zato v tem predelu lahko pride do fizičnih težav in bolezni.


Z energijsko terapijo se aktivira notranje samozdravljenje, podpre glavne energijske centre k uravnoteženemu delovanju in pretočnosti. Pravilno delovanje energijskega centra omogoča človeku notranje ravnotežje na posameznem področju življenja, hkrati pa omogoča občutek varnosti v njegovem osebnem toku življenja.


Starodavna znanost o uravnavanju in pravilnem delovanju energijskih centrov (čaker) je ključ do izpopolnjujočega življenja.

S podporo naših glavnih energijskih centrov s kvantno terapijo, kot tudi preko skalarne energije, se zagotovi energijska podpora imunskemu sistemu, s čimer se poveča njegova sposobnost zaščite telesa, aktivacija notranjega samozdravljenja in pretočnosti.

KORENSKA ČAKRA

varnost, preživetje, zaupanje...


SAKRALNA ČAKRA

spolnost, partnerski odnosi, kreativnost...


ČAKRA SOLARNEGA PLEKSUSA

samozavest, moč, meje...


SRČNA ČAKRA

ljubezen, povezovanje, čustva...


GRLENA ČAKRA

komunikacija - izražanje, prepričanja, sprejemanje...


ČAKRA TRETJEGA OČESA ali ČELNA ČAKRA

jasno-videnje, razmišljanje, spomin, center duše...


KRONSKA ČAKRA

modrost, empatija, enost, povezovanje z duhovnim svetom...