ZVOČNA KOPEL

Zvočna kopel z gongi je sprostitvena tehnika za globoko sprostitev, umiritev in regeneracijo telesa na vseh ravneh, predvsem v trenutku, ko se srečamo s pomanjkanjem energije zaradi hitrega življenjska tempa in stresa. 

Zvok je mogočna vibracija, ki nas popelje v stanje meditacije, v stanje popolne povezanosti našega telesa, uma in duha. Vsak zvok in vibracija se dotakneta čisto vsakega delčka našega telesa, tako da zvoka ne zaznavamo zgolj z ušesi, temveč skozi sleherno celico v telesu. Gong je starodavno glasbilo, ki izvira iz jugovzhodne Azije. Proizvaja zvok po načelu zlatega reza. Zvočna masaža temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogat spekter nadtonov harmonizira levo in desno možgansko polovico, ter v stanju globoke sprostitve aktivira samozdravljenje telesa. 


Ljudje smo bitja vibracij, naše telo pa je sestavljeno iz okoli 80% vode, ki je idealen prenašalec vibracij iz okolja. Ob zvoku terapevtskih inštrumentov se zdravilne zvočne vibracije prenesejo v kri, notranje organe, tkiva, vse do celičnega spomina. Zvočne vibracije terapevtskih glasbil prav tako izredno podporno vplivajo na naš živčni sistem, saj inhibirajo stresne in bolečinske dražljaje. Zdravilne zvočne vibracije učinkujejo na dihanje in srčni utrip, ki se uskladita, kar ustvari idealne pogoje za sprostitev blokirane energije, telo pa se povrne v ravnovesje.


Zvok terapevtskih glasbil sprošča napetosti in umirja čustveno in mentalno telo. Odpravlja in razgrajuje vse, kar je telesu tujega, energijske (čustvene) in fizične blokade, prebuja izvorne frekvence naših celic, naših organov in našega telesa, hkrati pa vzpostavlja energijsko pretočnost na vseh nivojih.

Zdravilna vibracija zvoka napolni vsak atom in vsako celico ter ju pretrese z vibracijo zdravja, harmonije in ravnovesja, povsem spontano pa odpravi stare miselne vzorce, ki nam ne služijo več. 


Globinska meditacija ob zvokih terapevtskih glasbil se izvaja enkrat mesečno v času rastoče lune. Za več informacij nas kontaktirajte na: info@dom-zdravja.si

UČINKI VIBRACIJ TERAPEVTSKIH GLASBIL


Zvočna kopel poteka v sproščenem in varnem vzdušju, ki prinaša globoko sprostitev uma in telesa.


Toplo vabljeni na globoko sprostitev zdravilne zvočne meditacije v naš čaroben kotiček

Za več podrobnosti nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali telefona.