MOČ ZDRAVILNEGA ZVOKA

Zvočna masaža s terapevtskimi glasbili in himalajskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogati spekter nadtonov, katere glasbila ob igranju tvorijo, harmonizira levo in desno možgansko polovico, odplavlja napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašuje instrument našega Bitja. 

Pri zvočni masaži himalajske posode ne le polagamo, pač pa z njimi drsimo po na lahno oblečenem telesu, kjer jih igramo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka - katerih ne le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo po telesu. Zvok kot reka potuje po nadijih in meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvok napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža. 

Z igranjem pojoče posode v avričnem polju človeka, se harmonizira delovanje energijskih centrov - čaker. Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev našega Bitja, prav tako pomladitev (posode uspešno uporabljajo v kozmetiki za mini-liftinge), povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči, entuziazma. Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša cirkulacijo krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odplavlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, umirja čustveno in mentalno telo. Odplavlja ter razgrajuje vse, kar je zdravemu telesu tujega ter prebuja izvorne frekvence naših celic, organov, našega bitja. Zvok himalajskih posod prebuja celični spomin. Vsaka posoda resonira OM, zvok, ki prebuja izvorne informacije, zapisane v DNK in aktivira naše izvorne energetske kode. Telo in um se globoko sprostita, leva in desna možganska polovica se uravnovesita. V tem posebnem stanju se spontano dogaja proces očiščevanja starih miselno-čustveno-vedenjskih vzorcev, ki nam ne služijo več. 

Njihovi pozitivni učinki so neverjetni:


Želim vam obilo pozitivnih vibracij in notranjega miru