SPINOMASAŽA

Spino masaža je energijska masaža, pri kateri se uporablja naravna, izvorna Življenjska energija. Namen in rezultat je vzpostaviti zdravo ravnotežje telesnih energij na vseh nivojih (fizični, psihični, čustveni in umski nivo zavesti), popolna sprostitev ter odpravljanje blokad.

Bistvo Spino masaže ni v tehniki prijemov in načinu masiranja, ampak v sproščanju, povezovanju z življenjsko energijo in menjavi stare energije za novo. Gre za energijski tuš, s katerim odpravimo staro energijo, ki ustvarja blokade in s tem negativno vpliva na nas (to so vse bolezni, travme, depresije, čustva, ki nas bremenijo, ...).

Z nepravilnim načinom življenja, stresom, strahom, jezo in drugimi bremenilnimi čustvi se ruši notranje ravnotežje. S pomočjo te masaže začutite svoj notranji mir, zadovoljstvo, spoščenost in lahkotnost. Spino Energija se v telesu spreminja v lastno bioenergijo stranke. Torej ne gre za prenos bioenergije maserja, temveč se v telesu stranke tvori lastna, nikoli uporabljena, čista bioenergija, ki ustreza točno določenim potrebam, spremembam in obnovi vseh telesnih energij. Ker Spino masaža pospeši tudi metabolizem duševnega bivanja, je primerna tudi za vse tiste, ki se počutijo bolne, izčrpane in brez volje do življenja.